website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken om je bedrijf de juiste uitstraling te geven? Wij helpen je graag aan een gebruiksvriendelijke, snelle site met een frisse uitstraling.Aan de hand van een intake gesprek inventariseren we je wensen. Die vertalen we vervolgens naar de laatste technische standaarden en inzichten op het gebied van webdesign. Ook tijdens de uitvoering, heb je de gelegenheid feedback te geven zodat het eindresultaat ook daadwerkelijk aansluit bij je wensen.

Responsive design

Alle websites die wij leveren zijn voorzien van repsonsive design. Dit betekent dat de inhoud van een pagina zich aanpast aan het formaat van het browservenster. Op dit moment bekijkt meer dan 50% van alle gebruikers je site via een tablet of smartphone in plaats van een pc. Door responsive design garandeer je dat zij een optimale beleving van je site hebben onafhankelijk van het apparaat waarop ze je site bezoeken.

WordPress website

Met WordPress, het populaire CMS (content management systeem) waar inmiddels meer dan 25% van alle websites wereldwijd op draait, is het tegen relatief lage kosten mogelijk een website te bouwen die voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Wordpress websites zijn SEO vriendelijk en flexibel aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen. Een ander voordeel is dat je ook zelf content kunt toevoegen via een gebruiksvriendelijke interface zonder dat je echt iets van programmeren hoeft te weten. Desgewenst kunnen we ook in een ander CMS van je keuze leveren.

Informatie aanvragen over website laten maken

  • Ik ben geïnteresseerd in:

  • Ik ben ook geïnteresseerd in:

  • Mijn gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.