Content marketing

vrijblijvende adviesgesprek

Content marketing wil zeggen: in plaats van een keiharde salesboodschap te plaatsen op ieder denkbaar kanaal met relevante content potentiële klanten bewegen een band aan te gaan met je merk. Dit doe je door waarde toe te voegen. Geef de klant wat hij nodig heeft en hij/zij komt terug en engaged met je content, je merk en uiteindelijk je product.

Content marketing omvat alle soorten marketing waarbij inhoud of informatie voor de doelgroep wordt gemaakt en verspreid. Die content kan zowel tekstueel als audiovisueel zijn. Dit loopt van nieuws- en blogberichten; van casestudy’s en handleidingen tot video’s en infographics en alles wat daar tussen zit. De content die je inzet probeert dezelfde type problemen op te lossen die je product ook oplost zodat de content logisch in elkaars verlengde liggen.

Vandaar uit is het een kleinere stap naar conversie en herhaal aankopen. We kunnen je helpen om die relevantie en die toegevoegde waarde te leveren.Lees meer over content marketing.

Hubspot partner

Als Hubspot partner  levert iMocial een scala aan diensten die een volledige implementatie van de content marketing filosofie op je website en in je organisatie mogelijk maken.

Maar ook los van het Hubspot platform kan iMocial je helpen aan een goede content marketing strategie. iMocial blogs en alle mogelijke andere vormen van content die leidt tot een betere klantrelatie en meer conversies.

Wil jij ook relevant zijn voor je bezoekers? iMocial regelt ’t voor je.

Voorbeelden van content

 

Blogposts

Animaties en videos

Whitepapers en ebooks

Checklists

Enquettes

Nieuwsbrief

Duidelijke werkwijze

 

Heldere doelstelling

Doelgroep en persona

Content ideeën brainstorm

Content planning / agenda

Content beheer in CMS

Evaluatie en nieuwe cyclus

content marketing

Informatie aanvragen over content marketing

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.