Online Leadgeneratie

vrijblijvende adviesgesprek

Online leadgeneratie op je website helpt bij het zelfde verkeer meer sales / conversies te halen zonder dat bezoekers iets doen zoals ’n formulier invullen.

Je hebt een website maar je zou meer leads willen ontvangen! Natuurlijk: waarom heb je hem anders laten bouwen? Als online visitekaartje dat ergens in een duister hoekje van het internet verpietert? Nee.

Met name als je in de zakelijke dienstverlening zit of goederen levert aan bedrijven kan het dan heel interessant zijn om gebruik te maken van software die zakelijke leads voor je herkent.

Gelukkig is er tegenwoordig software die precies dat voor je doet! iMocial is partner met verschillende software leveranciers die zakelijke bezoekers van je website herkennen en verrijken met aanvullende data zoals Linkedin profiel, KVK gegevens, omzetcijfers en contactinformatie. Ook kan iMocial deze gegevens koppelen aan je CRM en routeren naar de juiste (sales) medewerker of afdeling.

Hierdoor kun je proactief die partijen in kaart brengen en benaderen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw diensten. Niet langer passief afwachten tot iemand een formulier invult? iMocial regelt het voor je.

Meer leads

 

Je site als online salespersoon

Registreert zakelijke bezoekers

Eenvoudige profielverrijking

Funnel classificatie bezoekers

Meteen contactinformatie

Rechtstreeks benaderen leads

Informatie aanvragen over online leadgeneratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.