X

Xing’s Beste Nieuwe Features

Nieuw Op Xing

Locatie Gebaseerde Mobile Diensten

Veel netwerken voegen momenteel locatie gebaseerde diensten toe op het moment, zo ook Xing. Facebook voegde bijvoorbeeld een map service toe enige tijd geleden.

Een van de innovatiefste nieuwe features van het netwerk heet “The Mobile Handshake”. Deze dienst is ook gebaseerd op geo-locatie en stelt u op eenvoudige wijze in staat om andere Xing leden in de buurt van uw mobiele telefoon direct te contacteren en toe te voegen aan uw vriendenlijst.

Mobile Handshake

Meer Nieuwe Diensten Voor Gratis Leden

Andere nieuwe features geven gratis leden toegang tot een aantal van de diensten die voorheen alleen beschikbaar waren voor premium leden inclusief messaging.

Ook heeft u nu de beschikking over zoek en sorteer functionaliteit, outlook integratie, meer geavanceerde mobile functionaliteit, bookmarking functies en een toolbar.

De Outlook feature (ook beschikbaar voor LinkedIn, MySpace en anderen) is van grote waarde als u die bijvoorbeeld met de betaalde Outlook integratie diensten van Plaxo vergelijkt.

Xing’s zoek en sorteer functionaliteit was al bijzonder handig: nu heeft u ook toegang tot een eigen “te doen” lijstje.

Tot slot is ook de nieuwe layout van Xing een verfrissende verbetering.

Conclusie

Conclusie: het nieuwe Xing is een grondige verbetering die veel waar voor zijn geld biedt in vergelijking tot sommige andere grotere sociale netwerk sites. Maar behalve de “Mobile Handshake” lijkt het alsof het netwerk niet bereid is grote risico’s te lopen of ver voor de troepen uit te lopen als het gaat om technologische innovatie.

Wat zijn uw favoriete nieuwe eigenschappen van Xing?

Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.