WEBSITE BOUWER ARNHEM

iMocial webdesign & marketing bureau

iMocial is een website bouwer in Arnhem.
Wij bouwen hoogwaardige websites voor ieder budget.
Wij geloven in persoonlijke aandacht en service.

Website bouwer die met je meedenkt

Website bouwer Arnhem: iMocial biedt responsive websites en webshops tegen aantrekkelijke tarieven. Wij verzorgen je website van A tot Z met volledige service.

Bekijk website pakketten. Natuurlijk bieden we ook custom websites. Voor een professionele website kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Responsive webdesign is een must nu meer dan 50% van het internetgebruik plaatsvindt op mobiel of tablet.

Gebruiksvriendelijke websites in WordPress, het populairste CMS ter wereld of ieder ander CMS van jouw keuze!

Websites die geschreven zijn in HTML5 en CSS3
voor de beste performance op alle devices!

meer portfolio voorbeelden!

Bekijk meer voorbeelden van websites.

WEBDESIGN PAKKETTEN

kies uit standaard webdesign pakketten

of vraag een offerte aan

iMocial – Pakketten

Bekijk ons dienstenoverzicht

OFFERTE

Offerte Website Bouwer Arnhem

Informatie aanvragen - webdesign

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website laten bouwen?

iMocial: Website bouwer in Arnhem sinds 2008

iMocial verzorgt je website of webshop van A t/m Z tegen aantrekkelijke tarieven en met volledige service. Wij zijn gevestigd in Arnhem en bouwen al websites sinds 2008. Dus wil je je website laten bouwen in Arnhem, maak dan een afspraak voor een kopje koffie in het gezellige Spijkerkwartier. Je website staat binnen een week live en ook na oplevering kun je terecht bij ons voor service en proactief advies.

Bezoek iMocial in Arnhem

bezoek iMocial - website bouwer Arnhem

Laat je bellen

We horen graag van je en bellen je zo snel mogelijk terug. Laat je terugbellen.

 • Job verstaat zijn vak en weet wat hij doet, hij heeft mij enorm geholpen! Via een kennis ben ik met Job in contact gekomen, zij was erg blij dat ze hem had ingeschakeld voor een nieuwe website en ik beaam haar enthousiasme. Job is een van de weinige webbouwers die snapt wat jij als klant wilt en hoe je iets wilt hebben. Ik heb jaren geleden een website laten bouwen en door eigen toedoen was de hele structuur uit mijn website, Job heeft dit weer helemaal in orde gemaakt. Hij heeft verstand van zaken en weet welke kanalen hij moet inzetten. Alles kan via de telefoon of via de e-mail, dat is erg handig. Hartelijk dank Job!”

  Referentie website yoga-instructeur Emy Kremers
  Referentie – Emy Kremers, yoga-instructeur
 • “Gewoon goed. Wij hebben iMocial via Google gevonden. Na een korte kennismaking en uiteenzetting van wat wij graag wilden werd een eerste opzet gemaakt. Onze ideeën werden meteen goed verwerkt. Met wat kleine aanpassingen (die wij overigens zelf ook gedeeltelijk konden doorvoeren), was onze site (www.wereldkinderentaalonderwwijs.nl) klaar voor lancering. Ook naderhand zijn er nog enkele bewerkingen uitgevoerd, waarmee de site voor ons klaar was.”

  Referentie – Wouter Boekschoten, ondernemer
 • “Job werkt snel en efficiënt en maakt een mooie website!
  Job overlegt en werkt vraag gericht naar een website zoals je die zelf wilt hebben. Het resultaat is een mooie website!”

  Referentie – Marijn Toussaint, therapeut
 • “Dit jaar besloot ik dat ik wilde investeren in een professionele service. Ik deed wat research naar sites en kwam een behoorlijk indrukwekkende site tegen in de buurt waar mijn man een kantoor heeft. Ik nam contact op met de maker die onmiddellijk excellente customer service bood. Voor mij kan het creëren en bouwen van een website zo stressvol zijn maar met iMocial was dat nooit het geval. Job was zo geduldig en vriendelijk. We hadden wat correspondentie per e-mail en hij stuurde onmiddellijk updates. Mijn website werd precies zoals ik het me had gedroomd. Hij is geweldig, mooi en slim.”

  referentie website taalonderwijs kinderen - Sonia Pedregal
  Referentie – Sonia Pedregal, manager
 • “iMocial heeft goed geluisterd en meegedacht. En een website gemaakt die uitstekend voldoet aan mijn wensen. iMocial heeft voor mij een website ontwikkeld waarmee ik zelf verder mee aan de slag kan. Het past uitstekend bij de opzet die ik voor ogen had: overzichtelijk, niet te ingewikkeld, zelf tekst en beeld kunnen toevoegen. De website is in relatief korte tijd ontwikkeld. Het contact met het bedrijf was erg plezierig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht.”

  referentie Bram Boeckhout
  Referentie – Bram Boeckhout, beelddichter
 • Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe site! Mijn ervaring met iMocial is echt fantastisch! Job denkt mee over van alles en nog wat online. Ik heb nog nooit zo duidelijk iemand in de communicatie gezien en hij begrijpt je snel. Zelf ben ik helemaal enthousiast geworden en wordt blij om met Job te mogen samenwerken!”

  referentie marleen van setten
  Referentie – Marleen van Setten, ondernemer
 • Referentie: “Niets is teveel. Job heeft een engelengeduld en denkt steeds mee voor het beste resultaat.Ik ben heel blij dat ik voor Job/iMocial heb gekozen. Na 20 jaar websites heb ik voor het eerst een 100% positieve ervaring en kijk ik ernaar uit om de website up to date en ultiem gebruiksvriendelijk te houden.”

  referentie patricia van walstijn
  Referentie – Patricia van Walstijn, oprichter
 • “Job is een uitstekende partner bij het bouwen van https://gpx.eu. Geduldig, innovatief en creatief: daarbij webskills toepassend maar ook social media – en marketing inzichten. Een goede communicator die graag een stapje meer zet.”

  Hugo Schönbeck
  Referentie – Hugo Schönbeck, directeur
 • “Job is een uitstekende webbouwer die soepel in staat is om zowel op technisch als persoonlijk vlak de juiste verbindingen te leggen.”

  Egbert Bouwhuis referentie
  Referentie – Egbert Bouwhuis, directeur octrooi
 • “Job is een ideeënrijke, zeer bij-de-tijdse online specialist. Met een goed inlevingsvermogen in zowel opdrachtgever als doelgroep is hij in staat een mooie match tussen beide tot stand te brengen en de boodschap maximaal te doen landen. Hij overziet daarbij het hele online communicatiespectrum, alle media en alle ‘dragers’: woord, beeld, geluid, beweging, etc. Vaak kan hij daarin zelf inspirerende bijdragen leveren en anders weet hij in zijn netwerk de ideale invulling te vinden. Zo komt tot stand wat we uiteindelijk allemaal willen: traffic en met name CONVERSIE!”

  Lees Pieter’s Business Case Met iMocial

  Pieter Entrop referentie
  Referentie – Pieter Entrop, ondernemer
 • “We wilden geen bureau dat strak in het keurslijf dacht. We hadden eigenlijk een uitbreiding van het team nodig: iemand die mee kon denken, mee kon voelen, zich kon verplaatsen in kinderen en in staat was alle creatieve uitbarstingen op een goede manier in een website te vertalen. Job Folbert is de uitdaging aangegaan en we hebben onderling meerdere malen gezegd hoe blij we met iMocial waren. Alles kon gevraagd worden, veel hoefden we niet te vragen omdat het vanzelf al gebeurde. Er werd intelligent meegedacht en dat alles resulteerde in een fantastische website waar mee we weer een stukje van ‘Red de Fagot’ gerealiseerd hebben.”

  referentie Hans Vos
  Referentie – Hans Vos, muziekuitgever
 • “Met Job kun je prettig samenwerken. Voor Internet Nederland heeft hij al meerdere websites gemaakt. Deze zijn allemaal goed afgeleverd. Onze klanten (en wij zelf) zijn erg te spreken over Job. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanraden.”

  Geert Pakkert
  Referentie – Geert Pakkert, CEO