webdesign bureau arnhem imocial logo

Webdesign Arnhem

dynamische websites voor ieder budget

WordPress Expert

iMocial is een WordPress specialist en bouwt WordPress
sites voor ieder doel. We bieden ook WordPress
sites aan als abonnement. Abonnementen

Responsive

Op dit moment zijn er meer telefoons en tablets
online dan PC’s. iMocial draagt zorg voor responsive
websites met HTML5 en CSS3 tegen lage kosten. Services

eCommerce

Je eigen webwinkel? iMocial maakt het eenvoudig om zelf online te verkopen met een eigen ecommerce site met maximale flexibiliteit en uitbreidings- mogelijkheden. Portfolio

iMocial Webdesign Arnhem

iMocial Webdesign Arnhem verzorgt

uw website van A tot Z.

Of ’t nu gaat om een webshop,
een portfolio website of een blog:

iMocial biedt de beste responsive
oplossingen voor uw site.

iMocial Webdesign

responsive websites v.a. 399,00 Euro

iMocial biedt volledige dynamische websites aan v.a. 399,- Euro eenmalig inclusief volledige service. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 • “Job is een uitstekende partner bij het bouwen van https://gpx.eu. Geduldig, innovatief en creatief: daarbij webskills toepassend maar ook social media – en marketing inzichten. Een goede communicator die graag een stapje meer zet.”

  Hugo Schönbeck
  Referentie – Hugo Schönbeck, directeur
 • “Job is een uitstekende webbouwer die soepel in staat is om zowel op technisch als persoonlijk vlak de juiste verbindingen te leggen.”

  Egbert Bouwhuis
  Referentie – Egbert Bouwhuis, directeur octrooi
 • “Job is een ideeënrijke, zeer bij-de-tijdse online specialist. Met een goed inlevingsvermogen in zowel opdrachtgever als doelgroep is hij in staat een mooie match tussen beide tot stand te brengen en de boodschap maximaal te doen landen. Hij overziet daarbij het hele online communicatiespectrum, alle media en alle ‘dragers’: woord, beeld, geluid, beweging, etc. Vaak kan hij daarin zelf inspirerende bijdragen leveren en anders weet hij in zijn netwerk de ideale invulling te vinden. Zo komt tot stand wat we uiteindelijk allemaal willen: traffic en met name CONVERSIE!”

  Lees Pieter’s Business Case Met iMocial

  referentie Pieter Entrop
  Referentie – Pieter Entrop, ondernemer
 • “We wilden geen bureau dat strak in het keurslijf dacht. We hadden eigenlijk een uitbreiding van het team nodig: iemand die mee kon denken, mee kon voelen, zich kon verplaatsen in kinderen en in staat was alle creatieve uitbarstingen op een goede manier in een website te vertalen. Job Folbert is de uitdaging aangegaan en we hebben onderling meerdere malen gezegd hoe blij we met iMocial waren. Alles kon gevraagd worden, veel hoefden we niet te vragen omdat het vanzelf al gebeurde. Er werd intelligent meegedacht en dat alles resulteerde in een fantastische website waar mee we weer een stukje van ‘Red de Fagot’ gerealiseerd hebben.”

  referentie Hans Vos
  Referentie – Hans Vos, muziekuitgever
 • “Met Job kun je prettig samenwerken. Voor Internet Nederland heeft hij al meerdere websites gemaakt. Deze zijn allemaal goed afgeleverd. Onze klanten (en wij zelf) zijn erg te spreken over Job. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanraden.”

  Geert Pakkert
  Referentie – Geert Pakkert, CEO
 • “Schokker-Groots in slaapcomfort, is zeer tevreden over de werkzaamheden die iMocial, Job Folbert, heeft gedaan voor mij als bedrijf. Job is iemand die goed luistert naar de wensen van mij als klant en deze ook goed vertaalt naar de opmaak van onze website. Aanpassingen, veranderingen worden dan ook snel en professioneel aangepakt. Een aanrader voor elke ondernemer die een professionele website wil.”

  Lees Martin’s Business Case Met iMocial

  Martin Schokker - review
  Referentie – Martin Schokker, Eigenaar beddenwinkel
 • “Na een prettige intake, waarbij Job goed doorvroeg volgde er een net uitgewerkt voorstel. Tijdens de realisatie van de opdracht was er veel contact, waardoor er een mooi eindproduct is opgeleverd die aan de wensen voldeed. Een prettige partner.”

  Lees Mathijs’ Business Case Met iMocial

  Mathijs Timmer
  Referentie – Mathijs Timmer, eCommerce Manager
 • “Job bekijkt marketing, PR en reclame vanuit een strategisch perspectief, rond nauwkeurig bepaalde target groups. Hij heeft een geweldig oog voor detail. Ik vond het leuk met hem te werken.”

  Norbert Jeronimus
  Referentie – Norbert Jeronimus, Reclame Professional
 • “Om mijn eigen bedrijf goed van start te laten gaan, zocht ik iemand die mijn merk letterlijk goed wist te verbeelden tbv mijn website. Job nam de tijd om goed te snappen wat ik voor ogen had en voelde vervolgens goed aan wat ik wilde en kon dat vertalen naar het uiteindelijke beeld, wat heel goed bij mij past. ‘tegen Beter weten in’ kan mede door de website een goede start maken. Bedankt Job!”

  Referentie – Rik Boers, HRM Consultant
 • “iMocial heeft een leuke moderne site voor ons gemaakt. Mijn leerlingen kunnen nu online een les boeken of een examen aanvragen ook op hun mobiel.Bedankt iMocial!”

  Referentie – Wali Shapour, Rijschoolhouder
 • “Ik kan Job Folbert aanraden als je op zoek bent naar een WordPress site die op tijd en binnen het budget gemaakt wordt.”

  Referentie – Mip Phillips, The Business Energiser

Over iMocial Webdesign Arnhem

Full service bureau

Wat doet iMocial

Webdesignbureau iMocial in Arnhem is opgericht in 2008 en biedt webdesign, mobiel internet, business development en social media voor het MKB. Sluit uw website nog aan op de laatste trends in s/m/e-commerce, social media, responsive- en fluid design?

iMocial biedt dynamische websites tegen betaalbare tarieven. In plaats van open einde projecten met hoge uurtarieven werken wij vaak met een vaste prijs wat de kosten overzichtelijk houdt.

Van te voren stellen we in overleg met u een duidelijk doel, zodat de resultaten helder en meetbaar zijn.

Neem contact op met iMocial >>

iMocial Bezoekadres Arnhem:

(alleen op afspraak)

Gegevens iMocial – Webdesign Arnhem

iMocial is gevestigd te Arnhem, Nederland en geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer: 09208788. BTW nummer: NL172648154B01.

Bezoek iMocial

iMocial Webdesign Arnhem: klik voor een routebeschrijving naar imocial