webdesign bureau arnhem imocial logo

Webdesign Arnhem

dynamische websites voor ieder budget

WordPress Expert

iMocial is een WordPress specialist en bouwt WordPress
sites voor ieder doel. We bieden ook WordPress
sites aan als abonnement. Abonnementen

Responsive

Op dit moment zijn er meer telefoons en tablets
online dan PC’s. iMocial draagt zorg voor responsive
websites met HTML5 en CSS3 tegen lage kosten. Services

eCommerce

Je eigen webwinkel? iMocial maakt het eenvoudig om zelf online te verkopen met een eigen ecommerce site met maximale flexibiliteit en uitbreidings- mogelijkheden. Portfolio

iMocial Webdesign Arnhem

iMocial Webdesign Arnhem verzorgt

uw website van A tot Z.

Of ’t nu gaat om een webshop,
een portfolio website of een blog:

iMocial biedt de beste responsive
oplossingen voor uw site.

iMocial Webdesign

responsive websites v.a. 399,00 Euro

iMocial biedt volledige dynamische websites aan v.a. 399,- Euro eenmalig inclusief volledige service. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 • “We wilden geen bureau dat strak in het keurslijf dacht. We hadden eigenlijk een uitbreiding van het team nodig: iemand die mee kon denken, mee kon voelen, zich kon verplaatsen in kinderen en in staat was alle creatieve uitbarstingen op een goede manier in een website te vertalen. Job Folbert is de uitdaging aangegaan en we hebben onderling meerdere malen gezegd hoe blij we met iMocial waren. Alles kon gevraagd worden, veel hoefden we niet te vragen omdat het vanzelf al gebeurde. Er werd intelligent meegedacht en dat alles resulteerde in een fantastische website waar mee we weer een stukje van ‘Red de Fagot’ gerealiseerd hebben.”

  referentie Hans Vos
  Referentie – Hans Vos, muziekuitgever
 • “Schokker-Groots in slaapcomfort, is zeer tevreden over de werkzaamheden die iMocial, Job Folbert, heeft gedaan voor mij als bedrijf. Job is iemand die goed luistert naar de wensen van mij als klant en deze ook goed vertaalt naar de opmaak van onze website. Aanpassingen, veranderingen worden dan ook snel en professioneel aangepakt. Een aanrader voor elke ondernemer die een professionele website wil.”

  Martin Schokker - review
  Referentie – Martin Schokker, Eigenaar beddenwinkel
 • “Na een prettige intake, waarbij Job goed doorvroeg volgde er een net uitgewerkt voorstel. Tijdens de realisatie van de opdracht was er veel contact, waardoor er een mooi eindproduct is opgeleverd die aan de wensen voldeed. Een prettige partner.”

  Mathijs Timmer
  Referentie – Mathijs Timmer, eCommerce Manager
 • “Job bekijkt marketing, PR en reclame vanuit een strategisch perspectief, rond nauwkeurig bepaalde target groups. Hij heeft een geweldig oog voor detail. Ik vond het leuk met hem te werken.”

  Norbert Jeronimus
  Referentie – Norbert Jeronimus, Reclame Professional
 • “Om mijn eigen bedrijf goed van start te laten gaan, zocht ik iemand die mijn merk letterlijk goed wist te verbeelden tbv mijn website. Job nam de tijd om goed te snappen wat ik voor ogen had en voelde vervolgens goed aan wat ik wilde en kon dat vertalen naar het uiteindelijke beeld, wat heel goed bij mij past. ‘tegen Beter weten in’ kan mede door de website een goede start maken. Bedankt Job!”

  Referentie – Rik Boers, HRM Consultant
 • “iMocial heeft een leuke moderne site voor ons gemaakt. Mijn leerlingen kunnen nu online een les boeken of een examen aanvragen ook op hun mobiel.Bedankt iMocial!”

  Referentie – Wali Shapour, Rijschoolhouder
 • “Ik kan Job Folbert aanraden als je op zoek bent naar een WordPress site die op tijd en binnen het budget gemaakt wordt.”

  Referentie – Mip Phillips, The Business Energiser
 • “Man met de juiste woorden & geweldige ideeën. Staat altijd open om input van anderen te onderzoeken en goed in het zeven van wat werkt en wat niet binnen het project concept. Een absoluut plezier om mee te werken!”

  rob van zalingen
  Referentie – Rob van Zalingen, informal investor
 • “Job is erg op resultaat georienteerd en bracht veel goede suggesties voor verbetering van onze tools en processen.”

  Guy Leroy CTO
  Referentie – Guy Leroy, CIO IIOC BV
 • “Job verrichte verschillende verbeteringen in onze tools en sales processen en is zeer marketing georienteerd in zijn professionele skills. Hij heeft een grote capaciteit om zichzelf te organiseren en projecten te managen en te volgen.”

  Referentie – Stéphane FAVARETTO, Marketing Manager IIOC BV
 • “Job is een gedreven marketing professional die zich complexe materie vlot eigen kan maken. Wij hebben op pers/pr terrein samengewerkt. Het is prettig werken met Job, hij heeft een creatieve geest en een zeer vlotte pen.”

  Referentie – Cees Steijger, Entrepreneur
 • “Job was al een een erg kundige social media expert voor dat main stream werd. Toen hij iMocial begon was ik een van de eerste die zich inschreef. Sinds die tijd ben ik erg onder de indruk van Job’s energie, entousiasme, creativiteit en responsiviteit. Ik beveel Job van harte aan omdat hij heeft bewezen een zeer betrouwbare business partner te zijn.”

  Referentie – Ton de Graaf, Chartered Business Coach ChBC™ | Executive Coach | Auteur | Uitgever

Over iMocial Webdesign Arnhem

Full service bureau

Wat doet iMocial

Webdesignbureau iMocial in Arnhem is opgericht in 2008 en biedt webdesign, mobiel internet, business development en social media voor het MKB. Sluit uw website nog aan op de laatste trends in s/m/e-commerce, social media, responsive- en fluid design?

iMocial biedt dynamische websites tegen betaalbare tarieven. In plaats van open einde projecten met hoge uurtarieven werken wij vaak met een vaste prijs wat de kosten overzichtelijk houdt.

Van te voren stellen we in overleg met u een duidelijk doel, zodat de resultaten helder en meetbaar zijn.

Neem contact op met iMocial >>

iMocial Bezoekadres Arnhem:

(alleen op afspraak)

iMocial Webdesign

Kastanjelaan 7

6828GHArnhem


+31 (0)26 - 840 28 26


info@imocial.nl


Gegevens iMocial – Webdesign Arnhem

iMocial is gevestigd te Arnhem, Nederland en geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer: 09208788. BTW nummer: NL172648154B01.

Bezoek iMocial

iMocial Webdesign Arnhem: klik voor een routebeschrijving naar imocial