webdesign bureau arnhem imocial logo

WordPress Expert

iMocial is een WordPress specialist en bouwt WordPress
sites voor ieder doel. Na de intake maken we  duidelijke afspraken. Bekijk vast deze drie webdesign pakketten ter indicatie.

Responsive design

Op dit moment zijn er meer telefoons en tablets
online dan PC’s. iMocial draagt zorg voor responsive
websites met HTML5 en CSS3 tegen lage kosten. Services

eCommerce development

Je eigen webwinkel? iMocial maakt het eenvoudig om zelf online te verkopen met een eigen ecommerce site met maximale flexibiliteit en uitbreidings- mogelijkheden. Portfolio

Wat doet iMocial Webdesign Arnhem?

iMocial Webdesign Arnhem verzorgt

je website van A tot Z.

Of ’t nu gaat om een webshop,
een portfolio website of een blog:

iMocial biedt de beste responsive
oplossingen voor je site.

Met uitgebreide service en

aanvullende marketingdiensten.

iMocial Webdesign

responsive websites v.a. 399,- Euro

iMocial biedt volledige dynamische websites aan v.a. 399,- Euro eenmalig inclusief volledige service. Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 • Job verstaat zijn vak en weet wat hij doet, hij heeft mij enorm geholpen! Via een kennis ben ik met Job in contact gekomen, zij was erg blij dat ze hem had ingeschakeld voor een nieuwe website en ik beaam haar enthousiasme. Job is een van de weinige webbouwers die snapt wat jij als klant wilt en hoe je iets wilt hebben. Ik heb jaren geleden een website laten bouwen en door eigen toedoen was de hele structuur uit mijn website, Job heeft dit weer helemaal in orde gemaakt. Hij heeft verstand van zaken en weet welke kanalen hij moet inzetten. Alles kan via de telefoon of via de e-mail, dat is erg handig. Hartelijk dank Job!”

  Referentie website yoga-instructeur Emy Kremers
  Referentie – Emy Kremers, yoga-instructeur
 • “Gewoon goed. Wij hebben iMocial via Google gevonden. Na een korte kennismaking en uiteenzetting van wat wij graag wilden werd een eerste opzet gemaakt. Onze ideeën werden meteen goed verwerkt. Met wat kleine aanpassingen (die wij overigens zelf ook gedeeltelijk konden doorvoeren), was onze site (www.wereldkinderentaalonderwwijs.nl) klaar voor lancering. Ook naderhand zijn er nog enkele bewerkingen uitgevoerd, waarmee de site voor ons klaar was.”

  Referentie – Wouter Boekschoten, ondernemer
 • “Job werkt snel en efficiënt en maakt een mooie website!
  Job overlegt en werkt vraag gericht naar een website zoals je die zelf wilt hebben. Het resultaat is een mooie website!”

  Referentie – Marijn Toussaint, therapeut
 • “Dit jaar besloot ik dat ik wilde investeren in een professionele service. Ik deed wat research naar sites en kwam een behoorlijk indrukwekkende site tegen in de buurt waar mijn man een kantoor heeft. Ik nam contact op met de maker die onmiddellijk excellente customer service bood. Voor mij kan het creëren en bouwen van een website zo stressvol zijn maar met iMocial was dat nooit het geval. Job was zo geduldig en vriendelijk. We hadden wat correspondentie per e-mail en hij stuurde onmiddellijk updates. Mijn website werd precies zoals ik het me had gedroomd. Hij is geweldig, mooi en slim.”

  referentie website taalonderwijs kinderen - Sonia Pedregal
  Referentie – Sonia Pedregal, manager
 • “iMocial heeft goed geluisterd en meegedacht. En een website gemaakt die uitstekend voldoet aan mijn wensen. iMocial heeft voor mij een website ontwikkeld waarmee ik zelf verder mee aan de slag kan. Het past uitstekend bij de opzet die ik voor ogen had: overzichtelijk, niet te ingewikkeld, zelf tekst en beeld kunnen toevoegen. De website is in relatief korte tijd ontwikkeld. Het contact met het bedrijf was erg plezierig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht.”

  referentie Bram Boeckhout
  Referentie – Bram Boeckhout, beelddichter
 • Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe site! Mijn ervaring met iMocial is echt fantastisch! Job denkt mee over van alles en nog wat online. Ik heb nog nooit zo duidelijk iemand in de communicatie gezien en hij begrijpt je snel. Zelf ben ik helemaal enthousiast geworden en wordt blij om met Job te mogen samenwerken!”

  referentie marleen van setten
  Referentie – Marleen van Setten, ondernemer
 • Referentie: “Niets is teveel. Job heeft een engelengeduld en denkt steeds mee voor het beste resultaat.Ik ben heel blij dat ik voor Job/iMocial heb gekozen. Na 20 jaar websites heb ik voor het eerst een 100% positieve ervaring en kijk ik ernaar uit om de website up to date en ultiem gebruiksvriendelijk te houden.”

  referentie patricia van walstijn
  Referentie – Patricia van Walstijn, oprichter
 • “Job is een uitstekende partner bij het bouwen van https://gpx.eu. Geduldig, innovatief en creatief: daarbij webskills toepassend maar ook social media – en marketing inzichten. Een goede communicator die graag een stapje meer zet.”

  Hugo Schönbeck
  Referentie – Hugo Schönbeck, directeur
 • “Job is een uitstekende webbouwer die soepel in staat is om zowel op technisch als persoonlijk vlak de juiste verbindingen te leggen.”

  Egbert Bouwhuis referentie
  Referentie – Egbert Bouwhuis, directeur octrooi
 • “Job is een ideeënrijke, zeer bij-de-tijdse online specialist. Met een goed inlevingsvermogen in zowel opdrachtgever als doelgroep is hij in staat een mooie match tussen beide tot stand te brengen en de boodschap maximaal te doen landen. Hij overziet daarbij het hele online communicatiespectrum, alle media en alle ‘dragers’: woord, beeld, geluid, beweging, etc. Vaak kan hij daarin zelf inspirerende bijdragen leveren en anders weet hij in zijn netwerk de ideale invulling te vinden. Zo komt tot stand wat we uiteindelijk allemaal willen: traffic en met name CONVERSIE!”

  Lees Pieter’s Business Case Met iMocial

  Pieter Entrop referentie
  Referentie – Pieter Entrop, ondernemer
 • “We wilden geen bureau dat strak in het keurslijf dacht. We hadden eigenlijk een uitbreiding van het team nodig: iemand die mee kon denken, mee kon voelen, zich kon verplaatsen in kinderen en in staat was alle creatieve uitbarstingen op een goede manier in een website te vertalen. Job Folbert is de uitdaging aangegaan en we hebben onderling meerdere malen gezegd hoe blij we met iMocial waren. Alles kon gevraagd worden, veel hoefden we niet te vragen omdat het vanzelf al gebeurde. Er werd intelligent meegedacht en dat alles resulteerde in een fantastische website waar mee we weer een stukje van ‘Red de Fagot’ gerealiseerd hebben.”

  referentie Hans Vos
  Referentie – Hans Vos, muziekuitgever
 • “Met Job kun je prettig samenwerken. Voor Internet Nederland heeft hij al meerdere websites gemaakt. Deze zijn allemaal goed afgeleverd. Onze klanten (en wij zelf) zijn erg te spreken over Job. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanraden.”

  Geert Pakkert
  Referentie – Geert Pakkert, CEO

Over iMocial Webdesign Arnhem

Full service bureau

Wat doet iMocial

Webdesignbureau iMocial in Arnhem is opgericht in 2008.

iMocial biedt responsive webdesign en marketing diensten.

Sluit je website nog aan op de laatste ontwikkelingen in s/m/e-commerce, social media en responsive design?

iMocial biedt dynamische websites tegen betaalbare tarieven.

In plaats van open einde projecten met hoge uurtarieven werken wij vaak met een vaste prijs wat de kosten overzichtelijk houdt.

Van te voren stellen we in overleg een duidelijk doel, zodat de resultaten helder en meetbaar zijn.

Neem contact op met iMocial

iMocial Bezoekadres Arnhem:

(op afspraak)

iMocial Webdesign

Kastanjelaan 7

6828GH Arnhem


+31 (0)26 - 840 28 26


Gegevens iMocial – Webdesign Arnhem

iMocial is gevestigd te Arnhem, Nederland en geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer: 09208788. BTW nummer: NL172648154B01.

Bezoek iMocial

iMocial Webdesign Arnhem: klik voor een routebeschrijving naar imocial

Meer informatie

Offerte en advies

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.