X

Top 5 Social Media Plugins Voor WordPress

Vijf Prachtige Social Media Plugins

Als u een WordPress.Org Blog heeft zoals dit blog, dan heeft u de keuze uit honderdduizenden plugins. Sommige werken, anderen niet, sommige zijn geweldig, anderen zijn…niet zo geweldig.

Hoe Social Media Sharing te activeren op uw blog?

Aangezien we vooral geïnteresseerd zijn in Social Media Integratie, hebben we een groot aantal plugins getest die specifiek ontworpen zijn om het delen van content en andere social media gerelateerde functionaliteit mogelijk te maken. U kunt een aantal van deze plugins zelfs in actie zien op dit blog.(klik hier als u dit artikel toevallig op een andere pagina leest). Drie van de plugins die hier worden besproken en die goed functioneren maken deel uit van onze Top selectie:

1. and 2. Meebo Bar & Wibiya Bar: Krachtig en eenvoudig in het gebruik

Meebo Bar en Wibiya Bar zijn menu balken die u eenvoudig aan de boven of onderkant van uw webpagina of blog kunt toevoegen. Ze zijn volledig custom in te richten door functies/knoppen te selecteren die feeds vanuit uw Twitter, Facebook, Buzz of andere social media beschikbaar maken in een door u gewenste layout. U kunt ze gebruiken om verkeersstromen naar uw Facebook Fanpage te genereren, uw Twitter Stream beschikbaar te maken et. etc. Ze hebben zelfs een drag to share optie, menu vertalingen, zoekopties en andere geavanceerde functies. Door de vele keuzes die u heeft tijdens het instellen van de Wibiya of Meebo bar kunt u een unieke combiantie maken, niet alleen in functies/knoppen maar ook door de look and feel aan te passen. Experimenteert u er gerust op los met knoppen en kleuren, wijzigingen die u aanbrengt hebben vrijwel meteen effect

Meebo Plugin
Wibiya Plugin

3.Digg Digg

Bovenaan ieder artikel op dit blog ziet u een rijtje iconen waarop u kunt klikken om de inhoud te delen via uw social media. Deze functionaliteit is mogelijk door de populaire plugin Digg Digg. Onze selectie bevat maar een fractie van het aantal opties dat Digg Digg mogelijk maakt omdat we al veel andere plugins gebruiken, maar Digg Digg zou op zichzelf al genoeg kunnen zijn om uw blog volledig social media ready te maken. Het bevat veel geavanceerde functies en instellingen, zoals verschillende knoppen, posities op uw pagina en beperkingen tot alleen artikelen of pagina’s etc.

Digg Digg WP Plugin pagina

4.Sexy Bookmarks by Shareaholic

Deze plugin had onze favoriet kunnen zijn als hij niet een kleine irritatie veroorzaakt door iedere keer bij een nieuwe WordPress update te vragen om het opnieuw opslaan van de instellingen. Shareaholic heeft een hele reeks social media sharing producten inclusief browser addins, waarvan Sexy Bookmarks deel uit maakt. U kunt de plugin zien onder aan ieder artikel. U kunt vele tientallen social media services selecteren die als knop in een rij verschijnen. Een leuk effect is dat wanneer u er met uw muis overheen beweegt de knoppen omhoog sliden. U kunt naar keuze een achtergrond afbeelding toevoegen. Hieronder treft u een aantal informatie bronnen over de ontwikkeling van de plugin ten tijde van het verschijnen van dit artikel.

Download en Installatie Gids

Andere nuttige tools van Shareaholic

Sexy Bookmarks gebruikers forum

Artkelen over toekomstplannen met de plugin Sexy Bookmarks

5.Social Slider

Social Slider is een geweldige plugin omdat het krachtige opties combineert met een eenvoudig uiterlijk en doet waar het voor is gemaakt. Achter de eenvoudige slider gaat een groot aantal instellingen en opties schuil. U kunt de positie, kleur, knopstijlen en meer aanpassen. Ook kunt u uw andere social media accounts toevoegen. Probeert u het eens uit:

Social Slider Plugin Pagina

Vele andere Plugins

Er zijn natuurlijk nog ongelofelijk veel meer plugins voor WordPress.org blogs. U kunt er naar zoeken vanaf de plugin pagina van uw blog maar u kunt ook direct naar de WordPress plugin site gaan waarop veel aanvullende informatie over eigenschappen en installatie van iedere plugin wordt verstrekt. Het installeren van plugins is handiger vanuit de nieuwe plugin pagina van uw blog omdat WordPress dan een en ander automatisch voor u doet. Vanaf de plugin site is installatie niet automatisch en moet u een zip file downloaden en vervolgens uploaden naar uw ftp server. Toch is een bezoek zeker de moeite waard:
Zoek Plugins…

Wat zijn uw favorieten?

Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.