X

The Modern Vocalist World – Voorbeeld Case

Over The Modern Vocalist World

The Modern Vocalist World is de meest vooraanstaande community voor zangers in de wereld. Bij TMV World kun je deelnemen aan ‘s werelds actiefste vocal forum voor zangers, reviews lezen over producten voor zangers , luisteren naar originele interviews, lid worden van het sociale netwerk, videos bekijken, een profiel pagina maken en netwerken met zangers en zang instructeurs van over de hele wereld.

The Modern Vocalist World – Voorbeeld Case

The Modern Vocalist World is al een heel aantal jaren actief en bekend bij veel vocalisten van over de hele wereld. Oprichter Robert Lunte was eerder een van de drijvende krachten achter de TC-Helicon Voice Council voor hij startte met The Modern Vocalist World (TMVW). Aanvankelijk bestond TMVW uit een social media netwerk, een forum en een product review blog.

iMocial Strategie Voor TMVW

Een social media site is een erg volatiel geheel waaraan voortdurend ontwikkeld moet worden. Services worden voortdurend toegevoegd of juist weer verwijderd als ze verouderen en leden moeten geactiveerd en betrokken worden om de gemeenschap levendig te houden. The Modern Vocalist World is hierop geen uitzondering. Hier is een aantal zaken die iMocial TMVW hielp te bereiken:

 • Integratie met andere social media inclusief een Facebook fanpage en diverse social apps
 • Integratie van een mobiele interface en eenduidige mobiele aanwezigheid
 • Bloggen, emailings en social media engagement
 • Verbetering van de HTML structuur en SEO
 • Betere usability en design van pagina’s
 • Integratie van diverse platforms
 • Integratie van nieuwe features om design en engagement te verbeteren
 • CSS updates om het overall design te verbeteren
 • Suggesties en implementaties van usability improvements
 • Toevoegen van een testomgeving om service onderbrekingen te voorkomen
 • Selectie van en testen van een directory oplossing voor zanginstructeurs
 • Representatie en interactie met partners

iMocial Content- & Mobiele Strategie Voor TMVW

Door het voortdurend doen van suggesties en implementeren van verbeteringen en acties om de usability en social media integratie te verbeteren, helpt iMocial TMVW voorop te blijven lopen. Een andere belangrijke stap is de creatie van een mobiele interface voor ieder platform geweest en het integreren daarvan op een naadloze wijze. Deze twee elementen: social media en mobiel, horen aan de basis te staan van iedere website, maar voor een sociale site zoals TMVW zijn ze van kritiek belang.

De iMocial Consultancy Methode

Continue incrementele verbeteringen

Hierboven tref je slechts een aantal voorbeelden van dingen die iMocial voor The Modern Vocalist World doet. Ik zou meer voorbeelden kunnen geven, maar het belangrijkste is dit: gedurende meerdere jaren is iMocial een partner voor TMVW door voortdurend te wijzen op nieuwe internet ontwikkelingen, door kritisch te kijken naar content en processen en verbeteringen te suggereren. Dit kan bestaan uit uitgebreide research, advies, planning en implementatie binnen tijd en budget. Het web en social media zijn voortdurend in beweging en websites moeten zich hieraan aanpassen door die ontwikkelingen op waarde te schatten en de beste elementen te integreren. Continue incrementele veranderingen (en soms grote revolutionaire) moeten voortdurend worden gedaan om een site tot bloei te brengen. Als deze mentaliteit je aanspreekt, neem dan contact op met iMocial voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over iMocial internet consultancy services.

Dit Is Wat Robert Lunte, Founder/CEO Van TMVW
Zegt Over iMocial Consultancy Services

“Job Folbert van iMocial was ontzettend behulpzaam in het focussen van onze strategie voor – en het implementeren van noodzakelijke veranderingen aan bijna al onze vele websites voor vocalisten. Hij hielp met advies, herontwerp, en nieuw te bouwen sites waaronder community sites, blogs, winkelwagentjes, directory sites, affiliate programma’s, forums, email campagne management, databases, mobiele sites en met de integratie met social media zoals Twitter, Facebook en andere third party services waaronder Google Analytics. Dit alles tegen een ongelofelijke prijs/kwaliteitverhouding.

Job is een geweldige project manager die altijd bereid is alles te doen dat nodig is. Hij stelt persoonlijk belang in je bedrijf en je succes. Job vind dat een project niet compleet is tot het naar volle tevredenheid van zijn client is afgerond.

Een ander aspect dat ik echt waardeer aan werken met Job is dat hij zeer professionele research produceert over mogelijke oplossingen voor je bedrijf en die presenteert op een georganiseerde en samenhangende wijze, wat het makkelijker maakt om een oplossing te kiezen voor je bedrijf. Job doet niet alleen het werk maar ook de research, het is echt geweldig.

Ik beveel zijn diensten en iMocial aan iedereen aan die zeker wil zijn dat iets grondig uitgevoerd wordt zonder teleurstellingen.”

Service Categorie: IT Consultant
Voor het eerst ingehuurd: 2010 (meer dan eens ingehuurd)
Top Kwaliteiten: Vriendelijk, Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding, Creatief

Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.