X

Skype 5.0’s Beste Nieuwe Features

Skype 5.0 Is Uit De Beta Fase!

Skype 5.0 is uit de Beta fase en biedt veel aantrekkelijke nieuwe functies, zoals:

  • Conference call, chat en video-chat in groepen (alle deelnemers moeten ook 5.0 geïnstalleerd hebben)
  • Manage contactlijsten en groepen op nieuwe geavanceerde manieren
  • Integreer Facebook en update je Facebook status vanuit Skype

Door groepen aan te maken en er contacten aan toe te voegen kun je nu een groeps chat of conference call mogelijk maken. Om gebruik te maken van alle functionaliteit moeten je vrienden of collega’s ook Skype 5.0 geïnstalleerd hebben.

Verwar deze nieuwe functionaliteit niet met de contact categorieën die je aan kunt maken om contacten te organiseren en managen in Skype.

Door je Facebook account toe te voegen aan Skype maak je een apart tabblad aan waarop Facebook updates van je vrienden worden weergegeven. Ook kun je je eigen status updaten vanaf dit tabblad. Als je Skype toestaat te zoeken naar Skype contacten in je Facebook account, verschijnen Skype SMS en Call knoppen bij de betreffende contacten in de Facebook feed in Skype.

Download 5.0 Vandaag Nog!

Toen Skype 5.0 nog in Beta was, vond ik het zelf een erg instabiel product: dit lijkt definitief voorbij te zijn in de officiële release. De download- en installatie procedure is snel en verloopt zonder problemen. Het programma functioneert meteen prima. Dus of u Skype nu privé gebruikt, voor zakelijk of op uw mobiele telefoon:

Download Skype 5.0 vandaag nog!

Instructies voor Skype Groeps Video-chat

Om meer te weten te komen over Skype’s groeps video-chat functies en gerelateerde instructie video’s te bekijken: ga naar deze pagina op Skype’s website.

Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.