X

Skypen Met De PC Uit

Mis Nooit Meer Een Gesprek

Skype is een handige dienst om te chatten en bellen met vrienden en zakelijke contacten via het web maar wanneer we de PC afsluiten, sluiten we ons ook af van al die contacten en potentieel belangrijke gesprekken. Om dit te voorkomen treft u in deze blog post een aantal opties om altijd toegang te hebben tot Skype zelfs als de PC uit staat.

Skype Settings

Skype biedt zelf een aantal instellingsmogelijkheden om uw bereikbaarheid te verhogen:

  • U kunt tegen meerkosten Skype Voicemail inschakelen

  • U kunt tegen meerkosten Skype oproepen doorschakelen naar uw telefoon


Om dit te doen opent u uw Skype scherm op uw desktop en selecteert “tools” in het bovenste menu en vervolgens “opties” en wijzigt u de instellingen voor voicemail en call forwarding in de menu’s die u in bovenstaande plaatjes ziet.

Skype Op Uw Telefoon

Er bestaat een klein aantal toestellen dat specifiek ontworpen is om naast het gebruik van een gewone telefoonlijn ook Skype te gebruiken.
Andere VoiP toestellen en zelfs centrales kunnen hiervoor geconfigureerd worden maar de toestellen die ik hier wil bespreken zijn gepreconfigureerd met Skype.

Een van de beste is de Philips VOIP855, een draadloos DECT toestel, zodat het geweldige geluidskwaliteit combineert met honderden meters bereik en directe toegang tot veel Skype diensten biedt zonder dat uw PC aan hoeft te staan. Een aantal voordelen:

  • Skype en gewone telefoongesprekken op een enkel toestel
  • Zeer makkelijk te installeren
  • Toegang tot uw Skype contactlijst met een speciale knop
  • Skype gesprekken voeren wanneer de PC uit staat
  • Automatisch zien wie van uw contacten online is
  • Altijd aangesloten op Skype
  • Handsfree communicatie met speakerphone (knop)
  • Antwoordapparaat

Omdat dit zo’n uniek toestel is, ontworpen voor het specifieke probleem dat we hier bespreken, hebben we een speciaal aanbod voor onze lezers:
Bestel de Philips VOIP8551B voor 7 januari 2010 en u betaalt slechts 135,00 Euro inclusief verzendkosten en BTW in plaats van 175,00 Euro, een KORTING van 40,00 Euro. Voer tijdens het bestellen de code: SKYPEPHONE in om uw korting te ontvangen. Nogmaals: het aanbod heeft slechts een beperkte geldigheidsduur.

Skype Op Uw Mobiel

Behalve de mogelijkheid om Skype gesprekken door te laten schakelen naar uw mobiel, kunt u ook een Skype client activeren op uw smartphone met internet. Bijvoorbeeld:

Hiermee kunt u chatten met uw contacten terwijl u onderweg bent of zelfs gratis gesprekken voeren met Skype-gebruikers en bellen tegen een laag tarief naar anderen.

Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.