professionele wordpress website pakket pro

Webdesignpakket Pro

het professionele wordpress website pakket

Pro WordPress Website Pakket

 

Inbegrepen opties bij dit pakket:

 

tot 15 contentpagina’s

contactpagina

blogmodule

SEO plugin

tot 20 andere plugins

aanmelding zoekmachines

Google analytics

social media integratie

inclusief een aantal pro licenties

Facebook Fanpage en Twitter account

Op basis van pro functionaliteit

Responsive design

va 695,- ex BTW

professionele wordpress website pakket pro


VOORBEELDEN UIT DE PORTFOLIO:

Wanneer kiezen voor PRO pakket?

Kies het Professionele WordPress Website Pakket als je een groter aantal pagina’s wil, of geavanceerde functionaliteit zoals een webshop bijvoorbeeld. Dit pakket is inclusief basis SEO en andere extra’s en licenties.

iMocial zal een uitgebalanceerd ontwerp voor je maken gebaseerd op een solide thema, met je eigen logo, branding en pagina’s. We voorzien je bovendien van een selectie uitstekende licenties voor aanvullende functionaliteit en de nodige basis SEO (search engine optimization) instellingen. Een consultatie is inbegrepen in de prijs.Over WordPress

WordPress is een veelzijdig, gebruikersvriendelijk CMS (of content management systeem) dat gebruikt wordt door miljoenen bloggers en website eigenaren over de hele wereld. Je kunt bijna ieder soort site bouwen in WordPress, inclusief: een blog, een online winkel, een social media site, een portfolio site voor afbeeldingen en video enz. enz. Lees er meer over op wordpress.org.

Hoewel WordPress erg gebruikersvriendelijk is, is er toch een verschil tussen de gemiddelde WordPress website en een professionele implementatie. Laat iMocial je helpen om het meeste te halen uit je WordPress installatie. Als je niet zeker bent welk pakket je moet kiezen, neem even contact op.

Ook zo’n site?

  • Ja, neem contact met mij op met een aanbod!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.