online adviseur

Job Folbert – Internet Adviseur

Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget? Job is al sinds 1997 actief in sales, service en marketing en bouwt sinds 2008 fulltime websites gecombineerd met gedegen zakelijk advies.

Professionele Achtergrond

Internet adviseur Job Folbert beschikt over een brede werkervaring bij bedrijven in sectoren zoals telecom, IT, direct marketing, internet en andere combinaties van technologie en communicatie. Job heeft zowel ervaring opgedaan bij multi-nationals zoals KPN Telecom B.V. en Orange N.V. (nu T-Mobile) Als ook bij kleine en middelgrote ondernemingen zoals IIOC B.V., EDM Broking & Management (nu EDM Media) en HCN Diensten B.V. (nu HCN Unamic). Bij deze ondernemingen droeg Job de verantwoordelijkheid voor verbeter projecten, ontwikkeling van diensten en producten, marketing & verkoop en internet development trajecten. Naast lokale en nationale projecten, was Job ook enige tijd werkzaam in het buitenland.

technologie en media bedrijven

Job’s werkzaamheden waren grotendeels gericht op het optimaliseren van processen en het verbeteren van de klantgerichtheid en klanttevredenheid in distributiekanalen zoals: retail, call centers, account management, email en internet. Geleidelijk verschoof de focus van zijn werkzaamheden steeds meer naar internet en e-commerce. Na detacherings- en interim trajecten op dit gebied te hebben doorlopen, besloot Job dan ook zich zich hierin verder te specialiseren, onder andere resulterend in de oprichting van iMocial en van daar uit zijn meerjarige werkzaamheden als internet adviseur voor MKB ondernemingen. Ondernemers die met Job werken zijn met name te spreken over zijn betrokken en proactieve adviezen.

Lees business cases

Opleiding

Na het VWO volgde Job diverse studies in de menswetenschappen aan verschillende Nederlandse universiteiten waarbij economische, sociologische, culturele en organisatietechnische zaken ruimschoots aan bod kwamen. Ook voltooide hij een opleiding HEAO CE International Marketing. Hij volgde een groot aantal cursussen op het gebied van projectmanagement, communicatieve vaardigheden, IT beheer, sales, customer service, data analyse, contentmarketing en branche gerelateerde cursussen.

universiteiten

Gedurende zijn opleiding was Job betrokken bij bestuurswerkzaamheden gericht op sponsoring en communicatie. Job heeft een brede interesse in mensen, organisaties en technologieën. Hij heeft veel gereisd, spreekt en beheerst meerdere moderne talen en kan uitstekend uit de voeten met verschillende projectmethoden, programmeertalen en systemen.

Lees wat klanten zeggen over Job Folbert

Neem Contact Op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.