X
    categoriën: wordpress

iMocial bestaat 10 jaar! – wij trakteren :)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

In november bestaat iMocial 10 jaar!

De afgelopen tien jaar hebben we mogen werken aan tal van mooie projecten en websites. Van logo’s tot websites, content management en social media campagnes; van Startups en ZZP-ers tot middelgrote bedrijven; van kunstenaars en muzikanten tot consultants en energiebedrijven: we hebben met veel plezier gewerkt aan al jullie plannen en dromen. We werden hiervoor beloond met een hoge klanttevredenheid en een portfolio vol mooie websites.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

iMocial trakteert

We willen iedereen bedanken die vertrouwen heeft gesteld in onze dienstverlening. Om dat te vieren trakteren we natuurlijk! Bestel je in november een nieuwe website dan ontvang je 10% korting op je bestelling. Neem dus snel contact op en vier het tienjarige bestaan mee met extra korting![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vier met ons mee en claim je korting

Voel jij je net zo feestelijk als wij? Vier het 10 jarig bestaan dan met ons mee en claim nu je korting!

Bel: 026 – 840 2826 voor het maken van een afspraak of neem contact op via de contactpagina:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Neem contact op
[/vc_column][/vc_row]
Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.