Wat is Hubspot?

Bekijk deze video’s over Hubspot, de #1 marketing automation software in de wereld om te zien wat het voor jou en je organisatie kan betekenen. Of lees hieronder verder over hoe iMocial je kan helpen met een implementatie.

Hubspot

Hubspot is uiterst voordelige marketing automation software met een leidende positie in de markt ten opzichte van vergelijkbare oplossingen. Je kunt het pakket gratis uitproberen via ons onderstaande aanbod als Hubspot partner en modulair uitbouwen tot een omvattende oplossing.

HubSpot

Hubspot Gratis CRM

Het eerste uiterst krachtige middel dat Hubspot je biedt is een volledig gratis CRM (Customer Relationship Management) suite. Deze software is eenvoudig te koppelen aan je website en biedt tal van andere voordelen.

HubSpot

Hubspot Modulaire Sales Software

Ook met de sales tools van Hubspot kun je gratis beginnen. Ze voegen een op sales management gerichte laag toe aan het CRM zodat je je klanten effectiever kunt benaderen en de stadia van je relatie kunt volgen en managen.

HubSpot

Hubspot Marketing Software

De marketing suite van Hubspot biedt tal van opties om effectief aan met name ‘inbound marketing’ te doen. Je kunt gratis beginnen met een beperkt aantal modules en later uitbreiden.

HubSpot

Hubspot Services

Met Hubspot kun je het contact met je klanten op verschillende manieren managen. Bij de gratis versie krijg je al de mogelijkheid te chatten met bezoekers op je site en een ticket systeem voor het bijhouden en managen van supportvragen.

Hubspot CRM + Sales + Marketing + Service + CMS

Met Hubspot kun je dus ook met een relatief klein budget je website inzetten als een effectief marketingkanaal. Wil je meer leads ontvangen via je website? Meer conversies genereren op je site? Je website structureel integreren met je andere sales- en marketinginspanningen? Hubspot biedt hiervoor alle middelen.

Naast al deze mogelijkheden biedt Hubspot bovendien een CMS waarop websites gebouwd kunnen worden die geoptimaliseerd zijn voor conversie en integratie met de overige systemen.

Hubspot implementatie

Om dit te bereiken is wel een inspanning nodig. Om het Hubspot platform en de bijbehorende inbound marketing strategie succesvol in te zetten, is een correcte inrichting en mentaliteitsomslag nodig.

Hubspot partner

Als Hubspot Partner kan iMocial je helpen aan een gratis versie van de software met een vrijblijvend intake gesprek zodat het je niet meteen duizelt bij de vele instellingsmogelijkheden en je kunt focussen op je doelen.

Neem vrijblijvend contact op!

Wat kun je verwachten?

  • Gratis intake gesprek om je behoeften in kaart te brengen;
  • Vrijblijvend advies over de beste Hubspot variant voor jou;
  • Gratis Hubspot CRM activatie;
  • Gratis Hubspot Sales activatie;
  • Gratis Hubspot Marketing activatie;
  • Gratis downloads en templates;
  • Desgewenst offerte op maat voor vervolg traject;

Vrijblijvend gratis intake +
Gratis Hubspot activatie +
Gratis resources

    Vul hierboven in waarvoor u Hubspot software vooral zou willen gebruiken (meerdere selecties mogelijk).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.