X

Flipboard: Maak Je Eigen Online Magazine In Een Paar Clicks

Maak Je Eigen Online Magazine Met Flipboard

Flipboard, de iPad Magazine app, heeft onlangs een feature toegevoegd waarmee je in een paar clicks je eigen online magazine kunt maken. Je kunt eenvoudig artikelen die je leuk vindt toevoegen aan je eigen online magazine binnen de Flipboard omgeving en het delen met vrienden. De feature is binnen korte tijd enorm populair geworden zoals onderstaande infographic illustreert. In de eerste twee weken sinds de lancering van de feature, zijn al 500.000 online magazines gemaakt door Flipboard gebruikers. Dit lijkt te passen in een algemenere trend op het web die sociale interactie combineert met een prominentere aanwezigheid van plaatjes ten opzichte van tekst. Het lijkt erop dat veel grote spelers (inclusief: Google+, Facebook, Flipboard als ook vooraanstaande blogs), lessen geleerd hebben van het recente succes van Pinterest. Om je eigen magazine te maken download je eerst de Flipboard app naar je mobiele toestel of tablet via de AppStore of Google Play. Voor meer statistieken, zie de infographic hier onder:

Infographic: Maak Je EIgen Online Magazine Met Flipboard

Infographic: met dank aan Flipboard, Palo Alto California

Job Folbert :Online consultant iMocial. Internet adviseur Job Folbert gelooft in persoonlijk en betrokken advies: meedenken met de specifieke omstandigheden van iedere ondernemer. Wat voor doelen heb je met je website? Waar staat de website in verhouding tot je overige distributiekanalen? Hoe kun je het beste profiteren van nieuwe mogelijkheden in de markt en welke technologie past daarbij binnen jouw budget?

Deze site gebruikt cookies ter verbetering van de dienstverlening. Door de site te gebruiken stem je hier impliciet mee in.